maanantai, viikko 03, 16.1.2017 14:57:01
  • icon Turbokumppanisi
  • icon Puhtaasti pidemmälle
  • icon Turboylivoimaa
  • icon Alkuperäinen
image Luotettavasti ammattitaidolla
image Aito tuote
image Nauti ajamisestasi
image Viisas valinta
 
Schwitzer
holset
Mitsubishi

vaihturi

aitotuote

vikadiagnoosi

Garrett turbo

 

 

Garrett Turbo

Garrett Turbojen valmistaja kuuluu kansainväliseen Honeywell-konserniin. Se keskittyy turboahdinteknologiaan henkilöautoissa, joiden moottoritilavuus on puolesta kuuteen litraan. Nykyteknologiaa on muuttuvasiipinen turboahdin hukkaportteineen ja sähköisine säätimineen.

Garrett toi ensimmäiset muuttuvageometriset VNT-ahtimet (Variable Nozzle Turbine) markkinoille jo vuonna 1989. Niiden ansiosta autoteollisuus on voinut kehittää entistä tehokkaampia ja taloudellisempia suorasuihkudieselmoottoreita. Garrett turbo on käytössä muun muassa Audilla, Volkswagenilla, Saabilla, Mercedes-Benzillä ja BMW:llä.

Turboahtaminen on avaintekijä myös kehitettäessä bensiinimoottoria, jossa korkea suorituskyky yhdistyy entistä alhaisempiin hiilidioksidipäästöihin. Tehokkaan mutta samalla ympäristöystävällisemmän bensiinimoottorin kehitystyössä olennaista on moottoritilavuuden pienentäminen ja suorasuihkutus. Näiden tavoitteiden saavuttamisessa korkeita lämpötiloja (jopa 1050º C ) kestävien turboahtimien osuus on ratkaiseva.

Katso valtuutetut Garrett turbo jälleenmyyjät.

Turbotekniikka Oy on valtuutettu Garrett® maahantuoja
Authorized Garrett® Distributor

Garret Turbo Kotisivut

Merkki Suorahaku

 

 

On itsestään selvää, että Turbotekniikka jälleenmyyjineen tarjoaa vain aitoja ja alkuperäisiä ahtimia, joiden takuu- ja tuotevastuukysymyksistä ei synny epäselvyyksiä. Kopioiden ja tuoteväärennysten aikakaudella mikä tahansa on kuitenkin mahdollista. Sen vuoksi jokaisen Turbotekniikka Oy:n maahantuoman ahtimen mukana on nyt Aito tuote -tarra, joka yksilöi tuotteen niin, että sen alkuperä on aina jäljitettävissä. Eipähän tarvitse vääntää.

Taatusti aito

Taatusti aito

On itsestään selvää, että Turbotekniikka jälleenmyyjineen tarjoaa vain aitoja ja alkuperäisiä ahtimia, joiden takuu- ja tuotevastuukysymyksistä ei synny epäselvyyksiä.

Kopioiden ja tuoteväärennysten aikakaudella mikä tahansa on kuitenkin mahdollista.

Sen vuoksi jokaisen Turbotekniikka Oy:n maahantuoman ahtimen mukana on nyt Aito tuote -tarra, joka yksilöi tuotteen niin, että sen alkuperä on aina jäljitettävissä.

Eipähän tarvitse vääntää.

Vaihtoahtimet

Garrett-vaihtoahtimet

Vanhakin jaksaa

Kun ajokalusto vanhenee, turboahdinvaurion riski kasvaa. Garrett-vaihtoahdin on hyvä ratkaisu, jos ajoneuvon iän vuoksi on jo tarkoituksenmukaista säästää kustannuksia.

Vastoin tehtaan ohjeistusta tai kopiovaraosilla kunnostetuille ahtimille ja niiden aiheuttamille vaurioille löytyy pulmatilanteissa harvoin maksumiestä, jolloin luultu säästö voi paisua jättilaskuksi. Ongelman ratkaisemiseksi Garrett by Honeywell on ottanut Suomen virallisen maahantuojan kanssa ohjelmistoonsa ns. vaihtoahdinkäytännön.

Luota vain alkuperäiseen Garrett-vaihtoahtimeen-kampanja koskee tunnetuimpia yli 7 vuotta vanhoja ajoneuvoja.

Alkuperäinen Garrett-vaihtoahdin on taattua laatua. Ajoneuvosi arvo säilyy, eikä turhia murheita tule.Turbotekniikka Oy tarjoaa nyt vaihtoahtimia 12 kuukauden tehdastakuulla, jonka myöntää Garrett by Honeywell.

Kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältäsi.