maanantai, viikko 03, 16.1.2017 14:56:47
  • icon Turbokumppanisi
  • icon Puhtaasti pidemmälle
  • icon Turboylivoimaa
  • icon Alkuperäinen
image Luotettavasti ammattitaidolla
image Aito tuote
image Nauti ajamisestasi
image Viisas valinta
 
Schwitzer
holset
Mitsubishi

vaihturi

aitotuote

vikadiagnoosi

Holset turboahdin
Holset turboahdin

Holset on ainoa yritys, joka keskittyy yksinomaan keskiraskaan ja raskaan kuljetuskaluston dieselmoottoriteknologiaan ja turboahtimiin. Näin se myös tuntee parhaiten ammattiliikenteen tarpeet ja toiveet.

Holset on jo pitkään tehnyt työtä puhtaamman, terveellisemmän ja turvallisemman ympäristön puolesta, sillä tilanne on hälyttävä ja on selvää, että jatkossa melu- ja päästönormeja kiristetään entisestään. Myös polttoaineen kulutuksen vähentäminen on yhteinen etu.

Ympäristöhaittojen minimoimisessa turboahtimilla on tärkeä rooli, sillä sekä hiilidioksidipäästöjä että polttoaineen kulutusta voidaan niiden avulla vähentää – moottorin tehokkuudesta tinkimättä.

Kaikille Holsetin tuotantolaitoksille on myönnetty ISO 14001 -ympäristöjärjestelmästandardi. Holset turboahtimia toimitetaan monelle raskaan kaluston moottorinvalmistajalle, muun muassa Cumminsille, Volvolle, Scanialle ja Manille.

Katso valtuutetut Holset turboahdin jälleenmyyjät.

Turbotekniikka Oy on valtuutettu Holset turboahdin maahantuoja

Holset turboahdin - kotisivut

Merkki Suorahaku

 

 

On itsestään selvää, että Turbotekniikka jälleenmyyjineen tarjoaa vain aitoja ja alkuperäisiä ahtimia, joiden takuu- ja tuotevastuukysymyksistä ei synny epäselvyyksiä. Kopioiden ja tuoteväärennysten aikakaudella mikä tahansa on kuitenkin mahdollista. Sen vuoksi jokaisen Turbotekniikka Oy:n maahantuoman ahtimen mukana on nyt Aito tuote -tarra, joka yksilöi tuotteen niin, että sen alkuperä on aina jäljitettävissä. Eipähän tarvitse vääntää.

Taatusti aito

Taatusti aito

On itsestään selvää, että Turbotekniikka jälleenmyyjineen tarjoaa vain aitoja ja alkuperäisiä ahtimia, joiden takuu- ja tuotevastuukysymyksistä ei synny epäselvyyksiä.

Kopioiden ja tuoteväärennysten aikakaudella mikä tahansa on kuitenkin mahdollista.

Sen vuoksi jokaisen Turbotekniikka Oy:n maahantuoman ahtimen mukana on nyt Aito tuote -tarra, joka yksilöi tuotteen niin, että sen alkuperä on aina jäljitettävissä.

Eipähän tarvitse vääntää.

Vaihtoahtimet

Garrett-vaihtoahtimet

Vanhakin jaksaa

Kun ajokalusto vanhenee, turboahdinvaurion riski kasvaa. Garrett-vaihtoahdin on hyvä ratkaisu, jos ajoneuvon iän vuoksi on jo tarkoituksenmukaista säästää kustannuksia.

Vastoin tehtaan ohjeistusta tai kopiovaraosilla kunnostetuille ahtimille ja niiden aiheuttamille vaurioille löytyy pulmatilanteissa harvoin maksumiestä, jolloin luultu säästö voi paisua jättilaskuksi. Ongelman ratkaisemiseksi Garrett by Honeywell on ottanut Suomen virallisen maahantuojan kanssa ohjelmistoonsa ns. vaihtoahdinkäytännön.

Luota vain alkuperäiseen Garrett-vaihtoahtimeen-kampanja koskee tunnetuimpia yli 7 vuotta vanhoja ajoneuvoja.

Alkuperäinen Garrett-vaihtoahdin on taattua laatua. Ajoneuvosi arvo säilyy, eikä turhia murheita tule.Turbotekniikka Oy tarjoaa nyt vaihtoahtimia 12 kuukauden tehdastakuulla, jonka myöntää Garrett by Honeywell.

Kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältäsi.