maanantai, viikko 03, 16.1.2017 14:56:42
  • icon Turbokumppanisi
  • icon Puhtaasti pidemmälle
  • icon Turboylivoimaa
  • icon Alkuperäinen
image Luotettavasti ammattitaidolla
image Aito tuote
image Nauti ajamisestasi
image Viisas valinta
 
Schwitzer
holset
Mitsubishi

vaihturi

aitotuote

vikadiagnoosi


Borg Warner turboahdin

BorgWarner turboahdin - KKK - Schwitzer


KKK ja Schwitzer ovat pitkään olleet kansainvälisesti tunnettuja turboahdinmerkkejä. Kun näitä huippuahtimia valmistaneet yritykset sulautuivat, tuotteet on vähitellen alettu tuntea myös BorgWarner Turbo Systemsin S- ja K-sarjan ahtimina. Samalla kummankin yrityksen jo 1950-luvulla alkanut kehitystyö on jatkunut yksissä vahvoissa käsissä. Tuotekehityksessä keskitytään vähentämään päästöjä ja polttoaineen kulutusta. Bensiinimoottoriin sopivien, korkeita pakokaasun lämpötiloja kestävien tehoahtimien läpimurto on jo käsillä.

BorgWarner Turbo Systems toimittaa ahtimia ennen muuta henkilöauto- ja hyötyajoneuvoteollisuudelle, mutta myös rautateille, veneilyyn ja muulle teollisuudelle.

Autoteollisuudessa BorgWarner Turbo Systemsin asiakkaita ovat muun muassa Audi, Volkswagen, Saab, Mercedes-Benz ja BMW.

Katso valtuutetut jälleenmyyjät.

Turbotekniikka Oy on valtuutettu BorgWarner turboahdinten maahantuoja

BorgWarner turboahdin kotisivut

Merkki Suorahaku

 

 

On itsestään selvää, että Turbotekniikka jälleenmyyjineen tarjoaa vain aitoja ja alkuperäisiä ahtimia, joiden takuu- ja tuotevastuukysymyksistä ei synny epäselvyyksiä. Kopioiden ja tuoteväärennysten aikakaudella mikä tahansa on kuitenkin mahdollista. Sen vuoksi jokaisen Turbotekniikka Oy:n maahantuoman ahtimen mukana on nyt Aito tuote -tarra, joka yksilöi tuotteen niin, että sen alkuperä on aina jäljitettävissä. Eipähän tarvitse vääntää.

Taatusti aito

Taatusti aito

On itsestään selvää, että Turbotekniikka jälleenmyyjineen tarjoaa vain aitoja ja alkuperäisiä ahtimia, joiden takuu- ja tuotevastuukysymyksistä ei synny epäselvyyksiä.

Kopioiden ja tuoteväärennysten aikakaudella mikä tahansa on kuitenkin mahdollista.

Sen vuoksi jokaisen Turbotekniikka Oy:n maahantuoman ahtimen mukana on nyt Aito tuote -tarra, joka yksilöi tuotteen niin, että sen alkuperä on aina jäljitettävissä.

Eipähän tarvitse vääntää.

Vaihtoahtimet

Garrett-vaihtoahtimet

Vanhakin jaksaa

Kun ajokalusto vanhenee, turboahdinvaurion riski kasvaa. Garrett-vaihtoahdin on hyvä ratkaisu, jos ajoneuvon iän vuoksi on jo tarkoituksenmukaista säästää kustannuksia.

Vastoin tehtaan ohjeistusta tai kopiovaraosilla kunnostetuille ahtimille ja niiden aiheuttamille vaurioille löytyy pulmatilanteissa harvoin maksumiestä, jolloin luultu säästö voi paisua jättilaskuksi. Ongelman ratkaisemiseksi Garrett by Honeywell on ottanut Suomen virallisen maahantuojan kanssa ohjelmistoonsa ns. vaihtoahdinkäytännön.

Luota vain alkuperäiseen Garrett-vaihtoahtimeen-kampanja koskee tunnetuimpia yli 7 vuotta vanhoja ajoneuvoja.

Alkuperäinen Garrett-vaihtoahdin on taattua laatua. Ajoneuvosi arvo säilyy, eikä turhia murheita tule.Turbotekniikka Oy tarjoaa nyt vaihtoahtimia 12 kuukauden tehdastakuulla, jonka myöntää Garrett by Honeywell.

Kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältäsi.