maanantai, viikko 03, 16.1.2017 14:58:03
 
Schwitzer
holset
Mitsubishi

Takuu

 

Turbotekniikka Oy myöntää maahantuomilleen turboahtimille 24 kuukauden rajoitetun takuun. Takuu kattaa materiaali- ja kokoonpanovirheet. Se ei kata ulkopuolisista syistä aiheutuneita vahinkoja eikä rikkoutumisia. Takuu ei myöskään kata välillisiä kuluja eikä henkilövahinkoja.

Takuutarkastuksen suorittaa ensisijaisesti ahtimen myyjä, tarvittaessa ahdin toimitetaan Turbotekniikkaan tarkastettavaksi.

Borg Warner, Garrett ja Holset eivät myönnä maailmanlaajuista takuuta, joten ulkomailta tai harmaatuonnista ostetut ahtimet eivät kuulu Turbotekniikka Oy:n takuun piiriin.

Viritysahtimille tai muille erikoisahtimille ei myönnetä takuuta.

 

Miksei takuu kata?

 

Paljon materiaali- ja kokoonpanovirheitä useammin uuden ahtimen mahdolliset ongelmat johtuvat ulkopuolisista tekijöistä, jolloin vaurio ei kuulu takuun piiriin. Yleisimpiä ahdinvaurioiden aiheuttajia ovat:

Klikkaamalla saat aiheista lisätietoa.

View the embedded image gallery online at:
http://www.turbotekniikka.fi/etusivu/takuu#sigProId7e78203156

Niin ensiasennukseen autotehtaille menevät kuin jälkimarkkinoille tulevat alkuperäiset ahtimet valmistetaan samalla tuotantolinjalla, ja kaikki uudet ahtimet käyttö- ja vuototestataan. Erittäin tarkka tietokonelinjasto käy ahtimet yksitellen läpi ja toteaa mahdolliset virheet jo ennen varsinaista rasitustestiä.

Jokaisessa Turbotekniikka Oy:n maahantuomassa ahtimessa on tyyppikilpi, joka muun ohella kertoo, mistä tuotantoerästä ahdin on peräisin. BMW 530D -ahdin voi esimerkiksi olla peräisin tuhannen kappaleen erästä, josta 900 ahdinta on toimitettu autotehtaalle ja 100 päätynyt jälkimarkkinapuolelle. Jos vain jälkimarkkinoille päätyneissä ahtimissa esiintyy ongelmia, on melko ilmeistä, että ahdinvaurion takana on muu tekijä kuin materiaali- tai kokoonpanovirhe, jotka toki nekin ovat kaikesta laadunvarmistamisesta ja huolellisesta testaamisesta huolimatta mahdollisia. Ja juuri sen vuoksi tuotteillamme on takuu.

Kysy lisää meiltä!